6.11.2016

KOZMETİK ÜRÜNLER ÜZERİNDEKİ ETİKET LEKELERİ NASIL ÇIKARTILIR ?

Birçok kadının en sevdiği oyuncakları olan kozmetik ürünleri yeni aldığımızda büyük bir keyifle açar hemen kullanmaya başlarız. Ya peki o ürün koruma bantlarını çıkardığımızda kalan etiket lekesi o yapış yapışlık ve o etiket lekesine havadaki tozların yapışması yada çantamıza attığımızda  çantanın astarına yapışkanın temas etmesiyle oluşan o görüntü çok can sıkıcı ve çirkin bir görüntü değil mi? Aslında sorunun çözümü çok basit. Kendi denemelerimle bulduğum bir çözümü sizle paylaşmak istiyorum.



Fiyat etiketini, barkodunu yada ürün koruma bandını çıkardıktan sonra kalan lekenin üzerine sir ağda sonrası kullandığımız yağdan disk pamuğa bolca sıkıyoruz birazda ürüne sıkıyoruz ve bastırarak siliyoruz zaten etiket kalıntısının hemen çıktığını göreceksiniz.
Bu işlemin hemen ardına başka bir disk pamuğa kolonya sıkıp hızlıca yağdan arındırıp kuru bir bezle hemen kuruluyoruz. İşlem bu kadar basit.



Not: sakın asetonla temizlemeye kalkmayın ürün ambalajını deforme edip çok daha kötü bir görüntüye sebep olabilirsiniz.

7 yorum:

  1. Çok mantıklı :) Hemen denemeli..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesin çözüm canım, bence de denemelisin :))

      Sil
  2. Ben de deneyeceğim ,güzel fikir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Eminim güzel sonuç alacaksınız, kolay gelsin.:)

      Sil
    2. Bunu deneyeceğim abla çok iyi fikir!👍🏻

      Sil
    3. Gerçekten iyi bir çözüm oldu bana👍🏻 artık o çirkin görüntüden kurtuldum, malum bazen kozmetikleri ölümüne bantlıyorlar. :))

      Sil
  3. denedim, ve işe yaradı! çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil