21.11.2016

MOBİLYANIN DOĞRU ADRESİ EVMANYA


Mobilya almak için günlerce dolaşmak, kilometrelerce yol yapmak, mağaza mağaza gezip eli boş dönmek günümüzün internet yaşantısı için artık çok demode. Binlerce çeşit mobilyanın bir tıkla görülebildiği Evmanya, ev dekorasyonu tutkunlarının ilk adresi ve teknolojinin insan yaşamını nasıl kolaylaştırdığının adeta kanıtı. Evde, ofiste, bahçede her hangi bir ayrıntıdan, eşyadan memnun olmayanlar, yeni almak, yenilemek isteyenler sadece www.evmanya.com.tr adresini tıklayıp alışverişe başlayabiliyorlar. Binlerce üründen istediğini seçen misafirler; evmontaj, hızlı kargo, kargo bedava, sepette indirim ve kolay iade gibi pek çok kolaylıktan yararlanabiliyor.


Mobilya Denince Evmanya
Evinde, ofisinde oturup kahvesini yudumlarken bir yandan da yeni mobilyalarını seçmek isteyenler için en doğru adres Evmanya. 2278 adet sehpa, 713 adet kanepe ve koltuk, 704 adet dolap, 475 adet TV ünitesi, 470 adet kitaplık, 451 adet berjer ve TV koltuğu, 418 adet duvar rafı ve daha neler neler… Mobilya alanında 30 adet kategori bulunmakta ve bu kategorilerde toplamda 10 bin ürün satışa sunuluyor. Sitede bulunan ürünlerin renkleri, alıcının isteğine göre belirlenebiliyor, alıcı sitede bulunan 16 adet renkten birini de seçebiliyor. Zira Evmanya’da mobilya gerçek bir tutkudur. Son dönemlerin trendi olan, takım halinde değil de, farklı renk ve modeldeki ürünleri tek tek alıp bir kombin oluşturma, Evmanya’da mümkün. Farklı renk ve desenlerde koltukları alıp, bir takım oluşturulabilir ya da mobilyalar takım halinde alınabilir.



Evmanya’nın Mobilya Takımları
Evmanya’da kaliteli, güvenilir, bilindik markaların yemek odası, yatak odası, bebek odası, çocuk odası, genç odası mobilya takımları günümüzün renk, desen, model trendlerini yakından takip etmekte. Stokları her an değişen mobilya takımları kategorisinde genellikle yüz küsur farklı modelde mobilya takımı bulunuyor. Evmanya’nın kendini yenileyen vizyonuna paralel olarak ürünler düzenli olarak yenileniyor ve her daim en trend ürünler www.evmanya.com.tr adresinde sergileniyor. Tıpkı tüm Evmanya ürünlerinde olduğu gibi mobilya takımlarında da karlı alışveriş için siteye üye olup, en yeni haberlerden anında haberdar olmak önerilir. Bu sayede kampanyaları, fırsat ürünlerini kaçırmak söz konusu olmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder