19.01.2018

BAZA SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Yatak odalarını dizayn ederken yatak ve mobilyaların seçimi oldukça önemli olduğu için, dikkatli ve özenli seçim yapılmalıdır. Özellikle çocuk ve genç odası gibi odalar için yatak ve baza seçimi yaparken odanın genişliği dikkate alınmalı ve mümkün olduğunca alan kazanmak istiyorsak bazalı modelleri seçmeliyiz. Bazalı modeller hem alandan tasarruf sağlar hemde sandıklı baza modeli tercih edildiği takdirde de depolama alanı olarak kullanılabileceği için çok daha avantajlı kullanım sağlayacaktır.

Sandıklı bazalarda, kolay açılıp kapanabilmesine ve iç hacmine dikkat etmeliyiz. Yatağımızın nefes almasını istiyorsak latalı modeller seçmeliyiz. Latalı model bazalar, hem yaylı hem yaysız yatakların kullanımına uygundur. Baza altındaki eşyalar sıklıkla kullanılacaksa çekmeceli modeller, eğer daha az açılıp kapatılacaksa üstten açılmalı modelleri seçmek daha uygun olacaktır.
Kendinize rahat, konforlu, pratik, estetik, sade, şık yada minimalist bir yatak odası  dizayn etmek istiyorsanız sizde yatsan tek kişilik baza modelleri arasından bir seçim yapabilirsiniz. 40 yılı aşkın tecrübesi ile bize rahat ve kaliteli uykuyu vaat eden yatsan sitesinde herkese göre farklı baza modellerine rastlayabileceğinizin de altını çizeyim. Ayrıca firmanın sosyal medya hesaplarını takip ederseniz indirimleri gözden kaçırmamış bütçenize uygun hesaplı bir alışveriş yapmış olursunuz.



"En sakin yolculuk uykudur"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder