3.12.2016

DENEBUNU.COM

Ücretsiz ürün denemeye ne dersiniz?
Sadece 30 saniyede üye olup denebunu.com'un sizin için seçtiği ürünleri keşfetme şansına sahip oluyorsunuz. Dilediğin adrese ve tamamen ücretsiz. Ücretsiz denediğin ürünler hakkında yorum yap markalar seni duysun. Denebunu'da her şey ücretisz kargo bile! Evet yanlış okumadınız! Ünlü markaların ürünlerini denemeniz için size gönderilen kutu ile kapınıza kadar geliyor. Sürekli bu kutulara sahip olmak içinde yapmanız gereken şey çok basit: denemek ve yorum yapmak. 

Ben Dene Bunu ile 25 Ekimde tanıştım ve bilgilerimi eksiz doldurup Denebunu.com'a üye oldum. 18 Kasımda "Kasım Kutusu Seni Bekliyor! diye bir mail geldi.Hemen ücretsiz dene butonuna basıp kasım ayı kutusunu talep etme şansı yakaladım. Ürünler stoklarla sınırlı ve hızlıca tükendiği için, mail size ulaştığı an acele etmenizi öneririm.

Gelelim bana gelen "Kasım Kutusu" içeriğine;
  • Dr. Becmann Renk Koruyucu Mendil (1 adet)


Talebiniz olumlu olup deneme şansı yakaladığınızda 1 haftaya yakın bir sürede kutularınız hazırlanıp adresinize teslim ediliyor. Kutunuz elinize ulaşınca 30 gün içerisinde deneme keyfi yaşarken siteye girip ürün hakkındaki yorumlarınızı girmeyi de unutmamalısınız. Zaten size bunu hatırlatan mailler ulaşıyor.
Denebunu'da ürün denemeye devam edebilmek için 30 gün içinde ürün yorumlarınızı siteye yapmanız gerekiyor. 


Aralık kutusunu kaçırmamak için hemen üye olun ve sonrasında  gözünüz mail kutunuza düşecek maillerde olsun.

8 yorum:

  1. Bende bu ay yetişebildim kutuya,geçen ayın kutusuna bayılmıştım *.* Güle güle yorumla canım o zaman! :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba :) Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Sizi de bloguma beklerim http://www.nurundelidolublogu.tk Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullanın ben de bu ay tanıştım dene bunu'yla :)

    YanıtlaSil
  4. As well as glorious buyer 솔카지노 assist, and lots of|and plenty of} generous bonuses and promotions. In model new} on-line casinos for Korean players, such high-tech options as digital reality video games are sure to soon turn out to be in style. The reputation of cellular slots Korean gamblers can play at additionally be|can be} rising.

    YanıtlaSil